HU  |  EN  |  RO

Fat determination of milk powder and infant formula samples without hydrolysis

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is a routine procedure used in quality assurance and for labelling. Furthermore, the extracted fat is often used for contaminant analysis, e.g. dioxins.
Below, a procedure for fat determination in milk powder and infant formula is presented. Samples are not hydrolysed prior to the extraction with Speed Extractor E-916 – hence, the process time is reduced and chemicals saved.
For comparison, fat determination was performed with a prior hydrolysis step.

Alkalmazás letöltése Alkalmazás letöltése Az alkalmazás áttekintése Lépjen velünk kapcsolatba

Alkalmazás letöltési űrlap

* Ezek a mezők kitöltése kötelező.

** A személyes adatait biztonságosan tároljuk a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679 szabályzat elveivel egyetértésben. Jogában áll kérvényezni az általunk tárolt, Önről szóló személyes adatok megtekintését, módosítását, törlését, korlátozhatja a személyes adatok feldolgozását vagy bármikor visszavonhatja a beleegyezését. Személyes adatait a cégcsoportunkon kívül harmadik félnek nem adjuk ki. A személyes adatait marketing és kommunikációs célra használjuk a hozzájárulás visszavonásig.

További alkalmazások megjelenítése itt:

Analytics Extraction

További alkalmazások megtekintése:

Desztillálók és extraktorok