HU  |  EN  |  RO

Üveg reaktorok

A kémiai reakciók megfigyelését lehetővé tevő üveg reaktorok atmoszférikus nyomáson vagy vákuum alatt használhatók, korrózióállóságuk pedig kiváló.

Nagy teljesítményű üvegreaktorok és reaktorrendszerek teljes portfólióját kínáljuk, beleértve a laboratóriumi reaktorokat, valamint a kísérleti üzemekhez / kiló laboratóriumi alkalmazásokhoz, az API szintézishez és a kisüzemi gyártáshoz szükséges reaktorokat is.
A laboratóriumi üvegreaktorok portfóliója a Büchi (büchiglasuster) miniPilot laboratóriumi reaktorból, a Schmizo klasszikus üvegreaktorokból, valamint a Systag automatizált üvegreaktorokból és párhuzamos üvegreaktorokból áll.
A kísérleti üzemi és gyártási méretű üvegreaktor portfólió magában foglalja a Büchi (büchiglasuster) midiPilot középméretű reaktort , a chemReactor BR, chemReactor GR és chemReactor CR kísérleti és gyártási méretű reaktorokat, valamint a szilárd fázisú peptidszintetizátorokat (SPPS).
A Büchi (büchiglasuster) segédberendezésekkel, például gázmosókkal, keverőedényekkel, nyomószűrőkkel és termosztátokkal garantált az optimális folyamat teljesítménye.