HU  |  EN  |  RO

Vákuumbepárlók

BÜCHI vákuumbepárlók széles választékát kínáljuk beleértve a laboratóriumi és üzemi rotációs vákuumbepárlókat, valamint a párhuzamos bepárlókat.
A kínálatunkban szerepelő BÜCHI laboratóriumi vákuumbepárlók (Rotavapor® R-100 és Rotavapor® R-300 /R-300 Pro) jól használhatók a mintaelőkészítő eljárások bármely lépésében, valamint K+F területen és minőségellenőrzésben. A BÜCHI üzemi rotációs bepárlói használatosak félüzemekben és kilolaborokban éppúgy, mint a gyártásban desztillálásra, koncentrálásra, oldószer visszanyerésre (újrahasznosítás), szárításra, (át)kristályosításra és reflux desztillálásra. Elérhető típusok: Rotavapor® R-220 Pro, Rotavapor® R-220 EX, Rotavapor® R-250 Pro és Rotavapor® R-250 EX. Az ATEX tanúsítvánnyal rendelkező üzemi rotációsvákuumbepárlók biztonságos működést garantálnak veszélyes gyártási területeken is. A BÜCHI Multivapor, Syncore® Polyvap és Syncore® Analyst típusú párhuzamos vákuumbepárlókkal a hatékonyság növelését lehet elérni párhuzamos és többlépéses reakciónál, extrakciónál, minőségellenőrzésben és kromatográfiában.
Teljes megoldásokat kínálunk, amikben a bepárlón kívül vákuumrendszer, a kondenzer hűtésére keringető hűtőgép, valamint szabályzó interfész (Interface I-100, Interface I-300 / I-300 Pro) is szerepel.

BÜCHI Labortechnik AG