HU  |  EN  |  RO

Ipari berendezések

Az ipari berendezések széles választékát kínáljuk, köztük a Büchi (büchiglasuster) üveg berendezéseket, Thaletec üvegbélésű reaktorokat és Inoxpa rozsdamentes acél reaktorrendszereket.
A Büchi üveg berendezések termékcsaládja ipari méretű reaktorrendszereket tartalmaz, amelyek üvegbélésű reaktorokból és desztillációs feltétből állnak (gőzcsatorna, hőcserélők, adagolók és szedők, összekötő csövek), anyagug bórszilikát üveg. Ezenkívül az üveg berendezések portfóliója bórszilikát üvegből, üvegbélésű acélból, szilícium-karbidból (SiC), Hastelloy®-ból, tantálból vagy más fémekből készült hőcserélőket is tartalmaz. A termékkínálatban gázmosókat (kísérleti üzemi, kilólabor és ipari méretben), oldószer -visszanyerő üzemeket, valamint oszlopokat kínálunk desztillációhoz és rektifikáláshoz.
Az Inoxpa rozsdamentes acél reaktorrendszereinek kínálata testreszabott és automatizált ipari méretű reaktorokat és Clean in Place (CIP) rendszereket (széles körben használatos az élelmiszer-feldolgozásban, kozmetikumokban, gyógyszeriparban), valamint termék-visszanyerő rendszereket tartalmaz.
Kínáljuk továbbá a Thaletec üvegbélésű reaktor portfólióját is, amely speciális megoldásokat is tartalmaz, mint például az ABRISIST (fokozott kopás- és korrózióállóság) és a CONDUSIST (100% fémmentes, katalitikus hatás mentes).