HU  |  EN  |  RO

Centrifugák

A Riera Nadeu (RINA) különféle szakaszos eljárású centrifugákat és folyamatos eljárású centrifugákat, valamint szupercentrifugákat kínál.
A RINA szakaszos centrifugák portfóliója függőleges és vízszintes centrifugák sorozatából áll (RINA Serie 200, RINA Serie 300 és RINA Serie 700), amelyek különösen alkalmasak a gyógyszer-, vegy- és élelmiszeriparban való alkalmazásokhoz. Minden folyamatlépés - adagolás, centrifugálás, mosás, végső víztelenítés, kiürítés - teljesen konfigurálható. A Riera Nadeu folyamatos folyamatú centrifugái (RINA Serie 500) nem csak a vegyiparban, a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban, hanem a hulladékhasznosításban is használhatók. Az SRP szupercentrifugák szilárd anyagok visszanyerésére vagy folyadékokból lebegő szennyeződések eltávolítására, valamint különböző sűrűségű, nem elegyedő folyadékok elválasztására szolgálnak.
Minden Riera Nadeu szakaszos és folyamatos eljárású centrifuga, valamint az SRP szupercentrifuga robbanásveszélyes atmoszférában (ATEX) is működik.

Riera Nadeu