HU  |  EN  |  RO

Nuccs szűrők és szűrőszárítók

A nuccs szűrők szilárd anyag és folyadék szétválasztására szolgálnak, melyekben a szűrést vákuum és nyomás segítségével végezhetjük. Leginkább a gyógyszeriparban, vegyiparban, finomvegyszer gyártásban, élelmiszeriparban terjedtek el.
Körültekintően megtervezett üvegből készült nuccs szűrőink rendkívüli korrózióállóságot biztosítanak, ami könnyű kezelhetőséget és magas termékminőség elérését teszi lehetővé. A berendezések a laboratóriumitől egészen ipari méretig elérhetők. A szintén bármely méretben rendelhető saválló acél, Hastelloy® illetve egyéb korrózióálló kivitelű szűrők is. Kisebb, laboratóriumi térfogatok esetére fémből készült nyomószűrőket is ajánlunk, melyek robosztus kialakításúak, ugyanakkor könnyen kezelhetők.
A szűrőszárítók keverővel ellátott nuccs szűrők, amelyekben a szűrés után a szárítást is elvégezhetjük. Az anyag kevertethető, fűthető, vákuum segítségével pedig hatékonyan és kíméletesen megszárítható. Nagy hatékonyságú hatóanyagok (HPAPI) gyártásához speciális kialakítású, különösen jól zárt szűrőket ajánlunk, melyek segítségével a szűrés / szárítás és a pogácsa kezelése, eltávolítása biztonságosan végezhető. Szilárdfázisú peptidszintézis (SPPS) alkalmazásokhoz szintén kimagasló minőségű szűrő-reaktorokat kínálunk, akár laboratóriumi, akár ipari méretben.