HU  |  EN  |  RO

Bolygóműves centrifugális keverők

A THINKY bolygóműves centrifugális keverők nagy viszkozitású anyagok egyidejű keverésére, emulgeálására és levegőmentesítésére lettek tervezve, tipikus alkalmazások például: ragasztók, szilikon és epoxy gyanták, tömítőanyagok, kenőcsök és forrasztó paszták keverése.

A nem vákuumos THINKY bolygóműves centrifugális keverőkkel párhuzamosan végezhető a keverés, a diszpergálás és a levegőmentesítés, kis és nagy viszkozitású anyagok esetében is (rendelhető modellek: ARM-310, ARE-250CE, ARE-500). A vákuumos bolygóműves centrifugális keverők beépített vákuum-szivattyúval rendelkeznek, aminek köszönhetően vákuum alatt, a mikronos méretű buborékok is eltávolíthatók (rendelhető modellek: ARV-310P, ARV-501). Az nagyobb kapacitású centrifugális bolygóműves keverőkkel (vákuumos modellek) gyártásban előforduló mennyiségek is keverhetők és légmentesíthetők (rendelhető modellek: ARV-931 TWIN, ARV-5000, ARV-10k TWIN). Forrasztó paszta keveréshez egy külön, gazdaságos centrifugális bolygóműves keverő érhető el (SR-500), ezen kívül rendelhetők vákuumos fecskendőtöltő modellek is (ARC-40H, ARC-600 TWIN), melyekkel egyszerűen és gyorsan buborékmentesen tölthetők a fecskendők THINKY mixerrel történő keverésüket, és habmentesítésüket követően.

Thinky Corp.

A magas fordulatszámú bolygóműves mixerekkel a termék egyszerre homogenizálható és gázmentesíthetők. A forgómozgás kellő gyorsulást és gázmentesítést biztosít. A THINKY egyedülálló bolygóműves mixereivel magas viszkozitású anyagok is homogenizálhatók, pl: ragasztók, szilikon és epoxy gyanták, tömítőanyagok, kenőcsök, forrasztópaszták. stb. A THINKY mixerek kiválóan alkalmazhatók minta emulgeálásra és gázmentesítésre. A THINKY mixerek jelentős előnyei között vannak: a homogenizálási idő, az egyszerű használat, a magasfokú megismételhetőség és a keverőelem-mentes homogenizálás, ami miatt nincs szükség tisztításra.