HU  |  EN  |  RO

Laboratóriumi rotációs vákuumbepárlók

A BÜCHI a különféle iparágak széles körében több mint 50 éve a megbízható és bevált bepárlóiról ismert. Akár K+F tevékenységeket folytatók, akár a minőség ellenőrzésben dolgozók megtalálhatják kiváló termékei között a megfelelő rendszert és készüléket a mintaelőkészítés bármely lépéséhez.
A rotációs vákuumbepárlók az egyszerű desztillációt és szárítást gyorsan és kíméletesen végzik. A rotáció növeli a felületet, ezzel javítva a hőátadást. A vákuum csökkenti a forráspontot, lehetővé téve az alacsony hőmérsékleten végzett desztillációt.
A megfelelő üvegkonfiguráció kiválasztásával a készülékek használhatók desztillálásra, szárításra, extrakcióra, kristályosításra és reflux reakciókra is.
A BÜCHI a felhasználó igényeinek megfelelő komplett rendszereket is kínál, melyek tartalmazzák a rotációs bepárlót, a megfelelő teljesítményű vákuum rendszert és egy recirkulációs hűtőt is a kondenzerek hűtéséhez. A különféle összetevők kombinálása lehetővé teszi a megfelelő megoldás kialakítását az egyszerűtől a teljesen automatizált desztilláló rendszerig.
BÜCHI Labortechnik AG