HU  |  EN  |  RO

Sepiatec SFC rendszerek

BÜCHI Labortechnik AG

Pumpa: Preparatív SFC módszer
Max. működési nyomás: 400 bar 
Detektor: UV/VIS; ELSD and MS (opcionális) 
Elérhető modellek: Sepiatec SFC-50, Sepiatec SFC- 250, Sepiatec SFC- 660 

A Sepiatec SFC (szuperkritikus folyadékkromatográfia) rendszereket preparatív SFC kromatográfiás elválasztásra tervezték. A műszereket kompakt kialakítás és sokoldalúság jellemzi, ami lehetővé teszi az értékes hely optimális kihasználását a minőség és a hatékonyság rovására. A műszereket kifejezetten a könnyű kezelhetőségre összpontosítva tervezték, köszönhetően számos kulcsfontosságú funkciónak.

Minden Sepiatec SFC rendszer fel van szerelve UV detektorral, de lehetővé teszi elpárologtatással egybekötött fényszórásos detektor (ELSD) és tömegspektrométer (MS) csatlakoztatását is. A mintainjektálás kétféleképpen történhet a Sepiatec SFC műszeren: sokszorosan és halmozottan (stack).

Tulajdonságok és előnyök: 

  • Dedikált szoftver –az áttekinthető menüstruktúra egyszerű és intuitív folyamatot tesz lehetővé olyan dedikált funkciókkal, mint a stack-injektálás, a csúcsérzékelés és a mérés közbeni paraméterek módosítása, menet közbeni szerkesztés.
  • Nagy léptékű injektálás pillanatok alatt – stack injektálási módot akkor használjuk, ha nagy mennyiségű mintával dolgozunk, és izokratikus üzemmódban. A Sepiatec Prep SFC Control szoftver automatikusan felajánl egy stack időtartamot, és így rendkívül egyszerűvé teszi a stack injektálási módszer beállítását. 
  • Moduláris felépítés– rendkívül szervizbarát, mivel minden alkatrészhez elölről hozzá lehet férni. A tartalék vagy elhasználódott alkatrészek cseréje gyors és egyszerű, mivel nem kell mozgatni vagy elforgatni a műszert.
  • Különböző modellek különböző teljesítményszintekhez – A Sepiatec SFC rendszerek az elválasztási igények teljes skáláját lefedik, a mintakezelési képességeket mg-tól grammig terjedő tartományban. Pumpák különböző térfogatáram tartományokkal. 
  • Frakciógyűjtés bármilyen méretben – a Sepiatec SFC rendszerekkel a frakciókat nyomás nélküli állapotban gyűjtik össze.

Alkalmazások: Preparatív kromatográfiás oktatás, tisztítás szintézis vagy extrakció után, tisztítás szintézis után, vegyület preparatív izolálása készítményből, API-k tisztítása szerves szintézis után, természetes vegyületek szűrése: különböző komponensek izolálása extrakció után; biotechnológia: fermentációs folyamat utáni tisztítás; Nutraceuticals: étrend-kiegészítők izolálása természetes vegyületekből, királis elválasztás.

Lépjen velünk kapcsolatba