HU  |  EN  |  RO

Nitrogen and protein determination in starch and gluten

BÜCHI Labortechnik AG

Gluten and starch are typical samples consisting of a high and low protein content, respectively. Here both samples are analysed for their protein content according to Kjeldahl and Dumas.
In general, the Kjeldahl method is applied to determine the organic nitrogen, whereas the organic and inorganic nitrogen content is measured using the Dumas method.

Alkalmazás letöltése Alkalmazás letöltése Az alkalmazás áttekintése Lépjen velünk kapcsolatba

Alkalmazás letöltési űrlap

* Ezek a mezők kitöltése kötelező.

** A személyes adatait biztonságosan tároljuk a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679 szabályzat elveivel egyetértésben. Jogában áll kérvényezni az általunk tárolt, Önről szóló személyes adatok megtekintését, módosítását, törlését, korlátozhatja a személyes adatok feldolgozását vagy bármikor visszavonhatja a beleegyezését. Személyes adatait a cégcsoportunkon kívül harmadik félnek nem adjuk ki. A személyes adatait marketing és kommunikációs célra használjuk a hozzájárulás visszavonásig.

További alkalmazások megjelenítése itt:

Analytics Kjeldahl

További alkalmazások megtekintése:

Desztillálók és extraktorok