HU  |  EN  |  RO

Gravimetric fat determination of liquid dairy samples by parallel evaporation after extraction following the Mojonnier method (ISO 1211:2010)

BÜCHI Labortechnik AG

The fat in liquid dairy samples is usually extracted with an organic solvent that is then evaporated to complete dryness prior to gravimetric analysis.
In this short note, initial conditions and evaporation settings for the parallel evaporation of milk fat dissolved in diethyl ether / light petroleum are presented. These settings have been optimized for fast and accurate results with simultaneously high solvent recoveries.

Alkalmazás letöltése Alkalmazás letöltése Az alkalmazás áttekintése Lépjen velünk kapcsolatba

Alkalmazás letöltési űrlap

* Ezek a mezők kitöltése kötelező.

** A személyes adatait biztonságosan tároljuk a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679 szabályzat elveivel egyetértésben. Jogában áll kérvényezni az általunk tárolt, Önről szóló személyes adatok megtekintését, módosítását, törlését, korlátozhatja a személyes adatok feldolgozását vagy bármikor visszavonhatja a beleegyezését. Személyes adatait a cégcsoportunkon kívül harmadik félnek nem adjuk ki. A személyes adatait marketing és kommunikációs célra használjuk a hozzájárulás visszavonásig.

További alkalmazások megjelenítése itt:

Analytics Sample Preparation

További alkalmazások megtekintése:

Vákuumbepárlók