HU  |  EN  |  RO

Könnyen kenhető vajhab

KINEMATICA

A vajhab készítés fontos technológiává vált, mivel nagyban megnöveli a hűtött vaj kenhetőségét. A fogyasztóknak azért kívánatos egy ilyen termék, mert a természetesség megőrzése mellett növeli a kényelmet. Vagyis egy olyan habkészítési eljárást szükséges kidolgozni, melyhez nem szükséges emulgeáló- és stabilizálószer hozzáadása. A folyamat legnagyobb kihívása az, hogy a stabilizálandó zsírkristályok rendkívül érzékenyek a hőmérsékletre, és a hagyományos levegőztető rendszerek károsítják a szerkezetüket a magas energiabevitelük miatt. A nagy volumenű gyártás miatt az iparban jellemző az emulgeálószerek alkalmazása a nyíróerő csökkentése érdekében. A tejipari zsírhab-termék gyártók olyan megoldásokat keresnek a nyíróerő csökkentésére, amelyekkel természetes módon stabilizálható a zsír kristályszerkezete és ezáltal a buborékok mérete is. A Kinematica erre nyújt bizonyítottan működő technológiai megoldást az MT-MM készülékével. Több tejipari nagyvállalat már meggyőződött a technológia sikeres működéséről, illetve és alkalmazásba is vette. 

Alkalmazás letöltése Alkalmazás letöltése Az alkalmazás áttekintése Lépjen velünk kapcsolatba

Alkalmazás letöltési űrlap

* Ezek a mezők kitöltése kötelező.

** A személyes adatait biztonságosan tároljuk a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679 szabályzat elveivel egyetértésben. Jogában áll kérvényezni az általunk tárolt, Önről szóló személyes adatok megtekintését, módosítását, törlését, korlátozhatja a személyes adatok feldolgozását vagy bármikor visszavonhatja a beleegyezését. Személyes adatait a cégcsoportunkon kívül harmadik félnek nem adjuk ki. A személyes adatait marketing és kommunikációs célra használjuk a hozzájárulás visszavonásig.

További alkalmazások megjelenítése itt:

Food Processing Mixing & Homogenizing

További alkalmazások megtekintése:

Keverők, homogenizálók és malmok